Cégünk a GOP-2009-2.2.1 pályázat keretében vállalatirányítási rendszer bevezetését és webáruház kialakítását hajtotta végre az Európai Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

Ablak és ajtó webudvar

Apróhirdetések képekkel

Győr-Moson-Sopron megyei apróhirdető

Ingyenes Apróhirdető


websas.hu

 

 

Hungarian (formal)English (United Kingdom)

ÜDVÖZÖLJÜK A MERANTI KFT. HONLAPJÁN!


 

Kedves Látogató!

 

Ön a Meranti Kft. honlapját látogatta meg, valószínűleg azért, mert szakembert keres. Engedje meg, hogy néhány montadban bemutatkozzunk. Cégünk 1997-ben két asztalosipari vállalkozás egyesüléseként jött létre. Az elmúlt évek során sikerült egy huszonnégy, a tömörfa-megmunkálás minden területén jártas szakemberekből álló, kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező vállalkozást kiépítenünk.

A töretlen minőségjavulás eredményeként 2000 óta sikeresen mutatják be termékeinket a BNV-n is. Cégünk 2008 óta jelentős megbízásokat kap a nyugat-európai piacról,mely azt eredményezte,hogy komoly beruházásokat hajtottunk végre és jelenleg is jelentős beruházások szerepelnek terveink között.

A lakás bármely részére kínálunk nyílászárókat és bútorokat kifogástalan minőségű, saját szárítóban szárított anyagokból, tetszőleges színben, elérhető áron.

Reméljük, elnyeri tetszését kínálatunk, és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. A Galéria menüben megtekintheti referencia munkáinkat.

 

 

wasanta | Microsoft Exchange Hosting -->